Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a conditiilor. Firma SC ROMANA GMR S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.


Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea SC ROMANA GMR S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul SC ROMANA GMR S.R.L. a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.


Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. SC ROMANA GMR S.R.L. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.


Declinarea responsabilitatii

SC ROMANA GMR S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC ROMANA GMR S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret).

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC ROMANA GMR S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Service-ul si garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita fiecarui produs in parte, specificata in descriere. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.


Litigii

Consumatorul (in acceptia legii - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si SC ROMANA GMR S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Copyright 2011 © SC Romana GMR S.R.L | Toate drepturile rezervate
Peturi | sticle plastic | Web Design & SEO by Target Web